Sporten in de natuur, het ruikt er heerlijk.

Ervaringen

Jette
“Sinds ik bij Petra sport is mijn gemiddelde hardloopsnelheid eindelijk
omhoog gegaan. Iets wat mij zelf de afgelopen jaren niet is gelukt!”

Sandra
“Het trainen met Petra geeft me een positief gevoel over mezelf. Ze weet je altijd op een positieve manier te motiveren om nog een tandje harder te trainen. Waardoor je een nog gelukkiger gevoel krijgt. Voor iedere beperking heeft ze altijd een oplossing.Problemen bestaan niet. Het zijn uitdagingen die je samen met haar aangaat.”

Marisa
“Door de powerrun en pilateslessen ben ik een stuk fitter. De combi van bootcampachtige oefeningen en hardlopen zijn een goede afwisseling.”

Petra (42)
“Het is vaak afzien maar gaandeweg de les merk je dat vermoeidheid plaats maakt voor energie!”

Stefanie (27)
“Sporten in de buitenlucht met Petra is heerlijk! Juíst in drukke tijden met veel stress vind ik het fijn om even goed te bewegen. Het zet de gedachten op een rijtje en ik krijg er hernieuwde energie van. Ik voel me keer op keer een ander mens als ik weer naar huis fiets!”

Quintin (62)
“Tijdens een gezellig familie diner werd mij te kennen gegeven door de kinderen dat het goed zou zijn om structureel aan mijn conditie te gaan werken als 62 jarige. Er werd keurig gezegd van je werkt wel hard in de tuin,je bent altijd wel bezig en golf/tennis is natuurlijk allemaal prima. Maar het zou toch beter zijn voor je lijf. Dan ga je nadenken en ik besloot direct tot actie over te gaan. Internet geeft natuurlijk uitkomst en al gauw zag ik veel plaatjes van sportscholen. Die plaatjes binnen konden mij niet bekoren en het woord sportschool vind ik in feite ook een vreemde term. Ik wilde buiten aan de slag en liefst een personal coach als start. Een beetje drempel vrees was er wel,maar ik dacht dat exclusieve, dwingende ogen het beste zou zijn voor een beginnetje. Dus geen gedoe binnen in een bedompte zaal,maar lekker buiten waarbij bomen,bruggetjes en banken de “tools”zijn. Al gauw kwam ik op de website van Petra Personal Trainer en een afspraak was zo gemaakt. En jawel hoor heerlijk in de natuur ,weer of geen weer, trainen we al een paar maanden elke week met resultaat. Natuurlijk is een zonnetje prettiger ,maar het is altijd een dubbele overwinning om na een uur hard werken in de prachtige duinen met Hollands weer naar huis te rijden in de auto of per voorkeur op de fiets. Dus al met al een goed keuze en puik advies van de kinderen.”

bootcamp Bloemendaal

Petra

Petra personal trainer - Buiten sporten

Personal training

Persoanl-trainer-natuur

Groepslessen

Bootcamp

Pilates

IMG_3490